За нас

Weroll, преку електричните возила (тротинети/скутери) понудува нова ера во урбаната мобилност. Weroll возилата се комбинација на единствени и корисни технологии, кои заедно создаваат многу моќен и сигурен, еколошки и економски транспорт кој е нов, пријатен, забавен и практичен. Филозофијата на Weroll е да се направи животот полесен и да се спречи губењето на нашето драгоцено време и ресурси. Со едноставно притискање на копче, откривајќи ја убавината наоколу и колку е лесно да стигнете до саканата дестинација, со еколошки а сепак моќен и лесен за ракување е-скутер/тротинет, со врвен квалитет, иновативна технологија, и уникатна карактеристика Weroll претставува најдобар избор за Вас.

Една година фабричка гаранција

Weroll е ексклузивен дистрибутер и сервис центар за големи брендови за електрични скутери како E-TWOW, JOYOR, I-MAX, Zero, Ninebot By Segway и сл. Сите наши корисници уживаат гаранција од 6 месеци до 1 година на електрични делови, вклучувајќи и Li Ion батерија под определени услови. Бидете свесни за поевтини нискоквалитетни копии кои би можеле да претставуваат ризик за безбедноста.

Нашето решение

Нашето решение е Portable Electric Scooter - Weroll - електрични возила. Преку воведувањето на нашите електрични скутери, откривме дека тие се неверојатно остварлива опција да се заобиколи јавниот транспорт речиси целосно. Нашите електрични скутери се способни да патуваат до 30-50 км, доволно за да отидете до вашата дестинација и да се вратите дома на едно полнење. Нашите E-скутери се дизајнирани да бидат тенки и преносливи, со тежина од 10кг до 15кг, доволно лесни за да се носат со себе каде и да одите, но доволно моќни за да ве доведат до каде сакате. На крајот на краиштата, ние нудиме алтернатива на транспортот и во исто време, неверојатно забавни возила што може да ужива секој со најосновни вештини за балансирање.

Нашата визија

Начинот на живот со нашите Weroll scooters e еколошки, со заштеда на трошоците за гориво, и што е најважно, слободно и мобилно да патувате секогаш кога сакате, во секое време што го сакате.

Ова значи дека нема потреба да се патува со други патници во возот, автомобилот или во автобусот. Нашите E-скутери претставуваат вистинска слобода на движење. Животен стил на ваш начин.

Нашите електрични скутери се неверојатно преносливи возила кои се неверојатно забавни да се возат, со загарантирана сигурност покриена со 1-годишна ограничена гаранција. Возете го на работа, во училиште, кога идете да јадете, да истражувате или пак да се забавувате со своите пријатели и семејства. Што е најважно, ако можете да возите велосипед, можете да возите Е-Скутер. Потребни се само 2 минути за да се навикнеш.

Специјалист за електричен скутер-Weroll

Основан во 2015 година, Weroll е пионер на е-мобилност во Македонија со најквалитетни електрични скутери и оригинални резервни делови.

Ние го измисливме терминот Weroll.

Го сакаме звукот на електричнata тишина.

Ние им дадовме слобода на луѓето.

Ние сме оригинални амбасадори за електрична мобилност.

Одржување на електричен скутер

Исто како автомобил или било кое моторно возило, електричните скутери бараат одржување. Препорачаниот циклус на одржување треба да се прави на секои 4-6 месеци.

НАШИТЕ СУПЕРХЕРОИ

I-Max Q5 E-Scooter

МОТОР: 350W Brushless Motor

МАКС. ДОЗВОЛЕНА ОПТОВАРЕНОСТ: макс. 100 кг

МАКС. БРЗИНА: 30-32 км на час

ТЕЖИНА: 13.5 кг

ОПСЕГ: 25-30 км

ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 4-5 часа

БАТЕРИЈА: SAMSUNG батерии

ГАРАНЦИЈА: 6 месеци

Zero 2.0 Lightest E-Scooter

МОТОР: 450W

МАКС. ДОЗВОЛЕНА ОПТОВАРЕНОСТ: макс. 120 кг

МАКС. БРЗИНА: 25 км на час

ТЕЖИНА: 7 кг

ОПСЕГ: 30 км

ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 3 часа

БАТЕРИЈА: LG батерии

МАКС. АГОЛ НА ИСКАЧУВАЊЕ: 12°

ГАРАНЦИЈА: 6 месеци

Nineboot by SEGAWAY ES2 Kickscooter

МОТОР: 700W

МАКС. ДОЗВОЛЕНА ОПТОВАРЕНОСТ: макс. 100 кг

МАКС. БРЗИНА: 25 км на час

ТЕЖИНА: 12.5 кг

ОПСЕГ: 25 км на час

МАКС. АГОЛ НА ИСКАЧУВАЊЕ: 10°

ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 3.5 часа

APP MONITOR: да

BLUETOOTH: да

ГАРАНЦИЈА: 6 месеци

E-TWOW Booster V2

МОТОР: 36V 500W 8″ brushless DC hub motor

МАКС. ДОЗВОЛЕНА ОПТОВАРЕНОСТ: макс. 125 кг

МАКС. БРЗИНА: 36 км на час

ТЕЖИНА: 11.3 кг

ОПСЕГ: 40 км

UBHI ОПЕРАТИВНА ЕДИНИЦА: Униблок човечки интерфејс

МАКС. АГОЛ НА ИСКАЧУВАЊЕ: 25°

KERS: Систем за обнување на кинетичка енергија

БАТЕРИЈА: Li-Lo 36V 10,5AH Samsung 18650

ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 3-4 часа

ГАРАНЦИЈА: 1 година

JOYOR A1

МОТОР: 250W DC Brushless motor

МАКС. ДОЗВОЛЕНА ОПТОВАРЕНОСТ: макс. 120 кг

МАКС. БРЗИНА: 25 км на час

ТЕЖИНА: 11,5 кг

ОПСЕГ: 20-25 км

НИВО НА БРЗИНА:10, 15, 25 км на час

ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 4-5 часа

ГУМИ: 8" воздушна предна гума/цврста задна гума

МАКС. АГОЛ НА ИСКАЧУВАЊЕ: 15°

ГАРАНЦИЈА: 1 година

Joyor F5S+

МОТОР: 500W DC Brushless motor

МАКС. ДОЗВОЛЕНА ОПТОВАРЕНОСТ: макс. 120 кг

МАКС. БРЗИНА: 35 км на час

ТЕЖИНА: 15 кг

ОПСЕГ: 55 км

НИВО НА БРЗИНА:15, 25, 35 км на час

ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 6-7 часа

ГУМИ: 8" воздушна предна гума/цврста задна гума

МАКС. АГОЛ НА ИСКАЧУВАЊЕ: 15°

ГАРАНЦИЈА: 1 година

Joyor F3

МОТОР: 350W DC Brushless motor

МАКС. ДОЗВОЛЕНА ОПТОВАРЕНОСТ: макс. 120 кг

МАКС. БРЗИНА: 35 км на час

ТЕЖИНА: 13 кг

ОПСЕГ: 35-40 км

НИВО НА БРЗИНА:15, 25, 35 км на час

ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 6-7 часа

ГУМИ: 8" воздушна предна гума/цврста задна гума

МАКС. АГОЛ НА ИСКАЧУВАЊЕ: 15°

ГАРАНЦИЈА: 1 година

Joyor X1

МОТОР: 400W DC Brushless motor

МАКС. ДОЗВОЛЕНА ОПТОВАРЕНОСТ: макс. 120 кг

МАКС. БРЗИНА: 35 км на час

ТЕЖИНА: 13 кг

ОПСЕГ: 30-35 км

НИВО НА БРЗИНА:15, 25, 35 км на час

ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 5-6 часа

ГУМИ: 10" воздушна предна гума/цврста задна гума

МАКС. АГОЛ НА ИСКАЧУВАЊЕ: 15°

ВОДООТПОРНОСТ: IP54

ГАРАНЦИЈА: 1 година

Xiaomi MI M365

МОТОР: 250W

МАКС. ДОЗВОЛЕНА ОПТОВАРЕНОСТ: макс. 100 кг

МАКС. БРЗИНА: 25 км на час

ТЕЖИНА: 12.5 кг

ОПСЕГ: 30 км

БАТЕРИЈА: 280 Wh, високи перформанси lithium-ion батерија

ВРЕМЕ НА ПОЛНЕЊЕ: 5,5 часа

ГУМИ: inflatable tubes (8,5")

МАКС. АГОЛ НА ИСКАЧУВАЊЕ: 14°

ВОДООТПОРНОСТ: IP54

ГАРАНЦИЈА: 1 година

ЦЕНОВНИК

БРОШУРА