ИЗНАЈМИ ЕЛЕКТРИЧЕН СКУТЕР

ЕДНОКРАТНО ИЗНАЈМУВАЊЕ

0% Емисија
100% Е-Мисија

Замислете разгледување на Скопје!

Ако одењето ви е премногу бавно, или ви е здодевно кога сте заглавени во сообраќајот при патување со автобус, време е да го изберете нашето решение, Електричен скутер.

Дали сакате да го откриете градот на оригинален начин, еколошки и забавен? Изнајмувањето на електричен скутер е совршено решение за посета на Скопје.

Лесно се преклопува и носи, можеш да го донесеш каде и да си со себе. Можеме да ви дадеме неколку совети (бесплатно) за да направите свој пат низ центарот на градот за да го доживеете Скопје.

Сакате да изнајмите и тестирате електричен скутер пред да го купите?

Пробајте неколку часа или цел ден за да бидете убедени во придобивките од електричните скутери. Ќе Ви обезбедиме полнач за полнење на вашиот е-скутер за период од 24 часа или повеќе.

WEROLL нуди да изнајмите електричен скутер BOOSTER генерација од брендот E-TWOW, удобен и лесен, кој може да достигне 30 km/h, 30-35 km опсег на движење и 25 степени наклон, способност за искачување на падина.

ЦЕНИ

2 часа

15,00€ со вклучен ДДВ


Половина ден (4 часа)

25,00€ со вклучен ДДВ


Цел ден (24 часа)

35,00€ со вклучен ДДВ


Повеќе од 24 часа

На барање


За да го резервирате вашиот електричен скутер, јавете ни се на нашиот специјален број за резервации

Т +389 70 391 144 или

+389 70 392 620 или

+389 70 208 891

од понеделник до недела од 9:00 до 18:30 часот(достапни на WhatsApp и Viber), испратете не е-маил, или посетете го нашиот office за време на работно време(9am.-5pm.)

Ве молиме понесете валидна лична карта. Потребен е сигурносен депозит за сите изнајмувања(кредитна картичка или пари).

Минимална возраст: 16 години. Секое изнајмување направено за малолетно лице мора да биде одговорно лице над 18 години. Потребни се знаења за сообраќајните прописи.